Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi is ez a módszer?

 Ez nem módszer, ez a teremtés.

Sokszor idézik a Bibliából, hogy Isten az embert a maga hasonlatosságára teremtette, de azt hiszik, hogy ez a külsőségekre vonatkozik.

"A mely napon teremté Isten az embert, Isten hasonlatosságára teremté azt."

                                                                                                                                                                   1Móz 5,1

Micsoda tévedés!

Az ember Istentől kapott legnagyobb kincse a teremtés képessége. De nem Frankenstein módjára, ahogy a "Frankenstein nem adja fel" című cikkben olvashatod a menüsorban. Az ember a gondolataival képes teremteni. Ezt már nagyon régóta tudjuk, de legtöbben nem hiszik el, mert azt mondják: olvastam róla, kipróbáltam, de nem működik. Addig jó a világ jelenlegi urainak, akiket "nemzetközi pénzügyi körök"-nek hívunk, amíg a rabszolgáknak ez nem működik. Mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy minél kevesebben értsék meg.

Ez a képesség mindenkiben ott van. Mindenki a nap minden percében folyamatosan teremt, de ezt nem tudja. Így irányítani sem tudja, s ezzel a saját nyomorának okozójává válik.

A ma használt összes energetikai gyógyítási rendszer (prána, reiki, szellemgyógyászat, human yoga stb.) a teremtés elvén működik, de ezt nem tudják azok sem, akik valamelyik módszer sikeres képviselői. Szintén ez az alapja a placebó hatásnak, a babonáknak, a mágiának és még nagyon sok olyan dolognak, amit az ember még nem ért. 

L.M.